юридична оборона в кну

Колектив кафедри конституційного права ННІ права КНУ імені Тараса Шевченка не може бути осторонь широкомасштабного воєнного вторгнення російських військ на територію України, яке відбулось о 4 ранку 24 лютого 2022 року... Ці дії продовжили військові злочини росії проти України, які держава-агресор розпочала з 2014 року.

Ми пишаємось відвагою Української Армії, а також бойовим настроєм Українського народу, який наближає Перемогу України на усіх можливих фронтах!

Маючи достатній рівень компетенції та професійних навичок, наш колектив долучається до юридичного фронту з метою розʼяснення правових питань, повʼязаних із запровадженням воєнного стану в Україні, захисту нашої держави на міжнародному рівні та консультування з інших актуальних юридичних проблем.

Наші викладачі готують відповідні матеріали, які публікуються в рубриці "Юридична оборона" на офіційних каналах комунікації в мережі Інтернет на сторінках Київського національного університету імені Тараса Шевченка (https://www.univ.kiev.ua/), Навчально-наукового інституту права КНУ імені Тараса Шевченка (https://www.law.univ.kiev.ua/ua/), а також на Фейсбук сторінці нашої кафедри (https://www.facebook.com/ConstLawKNU).

Щиросердно дякуємо Збройним Силам України, Національній гвардії України, Державній прикордонній службі України, силам територіальної оборони ЗСУ, Національній поліції України, надзвичайникам, правоохоронцям, дипломатам, урядовцям, медикам, волонтерам, журналістам та усім, хто нині боронить нашу незалежність, свободу, гідність та майбутнє в Україні!

Слава Україні! Героям Слава! 💛💙

Все буде незалежна і суверенна, правова і демократична Україна! 🇺🇦✊